Rólunk

A Bevlo Exkluzív Lakástextil nagykereskedés immár közel 20 éve szolgálja ki a piacot közép- és közép-felső kategóriás függönyökkel, tapétákkal és belsőépítészeti termékcsoportokkal. A hazai piacon jelenleg 21 gyár márkaképviseletét látjuk el, melyeket exkluzívan forgalmazunk. Termékcsoportjaink: függönyök, tapéták, Orac díszlécek és faldekorációs elemek és az ehhez kapcsolódó konfekcionálási folyamatok.   Számos hazai és külföldi szállodának a komplett kivitelezését tudhatjuk a referenciáink között. Teljesség igénye nélkül:

 1. Prestige Hotel Budapest
 2. Accor csoport Novotel 
 3. Accor csoport Sofitel 
 4. Boscolo New York Cafe 
 5. Continental Hotel Budapest 
 6. Opera Garden Hotel 
 7. Bagatell Étterem Kecskemét 
 8. Komédiás Kávézó 
 9. Déryné Bisztró
 10. Megyei Kórház Kecskemét
 11. Symbol Budapest – Gasztronómiai, Szórakoztató és Kulturális Központ,
 12. Liget Hotel Szarvas
 13. Silvanus Hotel Visegrád
 14. Liget Hotel Szarvas
 15. Qatari Nagykövetség
 16. Varga Tanya
 17. Hotel Európa Fit Hévíz
 18. Hapimag Szálloda
 19. Svájci Nagykövetség
 20. Makovecz-ház
 21. Réz Kakas Bisztró Budapest V. kerület (Arte Tropicalia)
 22. Aranyhomok Szálloda – Kecskemét
 23. Karád vadászház
 24. Rétesház Kecskemét 
 25. Makovecz – ház
 26. Hotel Tia Monte – Tirol
 27. Bástya Hotel  (tapéták) – Miskolc
 28. La Perle Noire Étterem 
 29. Carat hotel Budapest
 30. Art Hotel Budapest
 31. Qatari Nagykövetség
 32. Barack Hotel Tiszakécske
 33. Prestige Hotel Budapest
 34. Levendula hotel Algyő
 35. Hercegasszony Hotel Mezőtúr

 

A nemzetközi és hazai tapasztalatok alapján hisszük, hogy a minőségi lakástextil piacion dinamikus fejlődés érhető el! Ezt bizonyítva tapasztaltuk, hogy az elmúlt évek során érzékelhető a kereslet a minőségi termékek iránt, így kínálatunkat is ennek megfelelően bővítettük több cég exkluzív termékeivel.

Cégünk a minőségre nyitott vásárlói közönség részére kínálatát úgy alakítja, hogy a termékek kiegészítsék egymást, általuk a függönyözés lakberendezéssé fejlődjön. A forgalmazásunkban található magas minőségű árucikkeket kizárólag minta utáni értékesítési rendszerünkben kínáljuk.

A magyar lakástextil piac egyre érzékenyebb a nemzetközi trendek változásai iránt, amit cégünk folyamatosan követ. Partnercégeink kiválasztása során figyelemmel kísérjük a hazai kínálatot és keresletet.

Mivel cégünk struktúrája úgy épül fel, hogy komplett szolgáltatási rendszer támogatja tevékenységünket, így már az első látványtervektől az átadásig, minden munkafolyamatnak a részesei tudunk lenni. Kivitelezési színvonalunk a termékkörünkből eredendően, a nagyon magas elvárásoknak is tökéletesen eleget tesz. Mivel az egyes területeken saját szakiparokkal rendelkezünk, ezért az időpontokat is rugalmasan tudjuk kezelni. Munkatársaink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt, így a piacon megjelenő legújabb termékekre és technológiákra felkészültek vagyunk.

Gyakran kapunk azonban olyan megbízásokat, amelyek igen ár érzékenyek, erre egy külön brandet hoztunk létre, Bevlo Projekt néven, amely olyan árfekvésű kollekciókat vonultat fel, amelyben versenyképesek tudunk lenni. 

Készítette: DevelMedia